Visita de l’escriptora Anna Boluda a l’IES Gaia

El passat 11 de març ens visitava Anna Boluda, autora del llibre Res a amagar. Aquesta obra, que ha estat la lectura del 2n trimestre per a l’alumnat de 3r d’ESO a l’assignatura de Valencià, ens conta la història d’una xiqueta de 15 anys que té dues mares.

Així, l’autora va explicar a l’alumnat els motius que la portaren a escriure aquest llibre adreçat a adolescents i va respondre les preguntes que va proposar l’alumnat.

A més, va fer un repàs de la situació de les persones LGTBI arreu del món, ja que cal recordar que encara alguns països no reconeixen el dret al matrimoni entre persones del mateix sexe i, fins i tot en alguns casos, existeix la pena de mort per a persones homosexuals.

Amb la lectura d’aquest llibre s’intenta trencar la visió tradicional de la família conformada exclusivament per un pare i una mare i fomentar la tolerància cap a persones de qualsevol orientació sexual.

 

Alba Fernández, professora de Llengua valenciana

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion