Treball conjunt de l’alumnat de Valors ètics d’ESO

L’alumnat dels diferents grups de valors ètics de l’ESO hem treballat al llarg del mes d’octubre els continguts relacionats amb el canvi climàtic i la cura del planeta. El tema sorgí a partir de la vaga estudiantil del passat divendres 27 de setembre, dins del moviment global Fridays for future.

Les activitats foren diverses, segons el sentir de cada grup i el seu professorat, però culminaren en la realització d’un treball on cada estudiant fotografià algun aspecte del seu entorn i explicà els beneficis o perjudicis que el fet mostrat produïa en el medi ambient.

Totes aquestes reflexions han sigut exposades en el passadís que es troba junt a la biblioteca del centre, perquè tant l’alumnat com el personal laboral de l’IES Gaia tinga accés a ell i compartisca aquestes reflexions.

Així, des de Valors Ètics, hem contribuït a donar a conèixer i a conscienciar-nos sobre les dificultats actuals que pateix el nostre entorn així com a la recerca de solucions proactives.

Sabina Gomis, professora de Física i Química (i Valors ètics)

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion