Visita solidària plena de criatures màgiques

Animals Fantàstics i on trobar-los … una classe de qualificació professional bàsica i dues aules obertes els han trobat en Carros de Foc.
La companyia alacantina d’escultures gegants mòbils i titelles gegants, va obrir les portes a tres classes dels IES Gaia, IES Sant Vicent i el IES Leonardo da Vinci a la quinzena d’alumnes en aquesta jornada solidària.
Els estudiants van poder interactuar amb les escultures gegants i els titelles, en unes jornades plenes de criatures de més de 6 metres d’altura.
A més a més, van poder comptar amb una mostra d’escenografia i el talent de les artistes de la companyia. Vestides d’animals fantàstics van fer acrobàcies amb cintes per a tots els assistents a aquest acte. «Apropar la cultura, fer més feliços a la gent i fer viure una experiència Carros de Foc» aquestes són les paraules de Miquel Àngel Martín Bordera, director de la companyia, que va acompanyar en tot moment als joves en aquesta visita tan especial.

Carros de Foc celebra el seu 25 aniversari reinventant l’espectacle al carrer i creant experiències gegants en tots els llocs on visita, inclòs al seu taller de Sant Vicent del Raspeig, Alacant.

 

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion