(Semana 8 marzo) You don’t own me – Te’n podria dir mil

You don’t own me es una canción interpretada por Lesley Gore en 1963 con una letra que es una reivindicación de la emancipación de la mujer. La popularidad y el mensaje de esta canción la ha convertido en un estandarte del movimiento feminista.

T’en podria dir mil és una cançó per la igualtat impulsada per l’aula de música de l’IES Càrcer, amb Laura Capsir al davant, professora especialitzada en música i gènere. Es tracta d’un projecte educatiu que s’engloba dins del paraigües “IGUALEM-NOS“.L’objectiu és clar, posar de relleu l’absència de referents femenins a l’imaginari cultural col·lectiu. Ha estat realitzat per alumnat de l’IES Càrcer, sota la direcció de Laura Capsir, i ha comptat amb la col·laboració de diverses professionals de la música valenciana com Estel Navarro (Candela Roots), Gem o Maria Faubel.

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion