Inicio » Bélgica´23 » PROPOSTES DIDÀCTIQUES MOBILITAT 5: GANT

"El proyecto KA120-SCH-094892 está cofinanciado por el programa Erasmus+ de la Unión Europea. El contenido de este sitio web es responsabilidad exclusiva del IES GAIA y ni la Comisión Europea, ni el SEPIE son responsables del uso que pueda hacerse de la información aquí difundida."

Archivos

Estadísticas

  • 2.155
  • 463

PROPOSTES DIDÀCTIQUES MOBILITAT 5: GANT

La cinquena mobilitat del curs 2022-2023 es va fer a Gant. Va consistir en un curs estructurat en el que vam rebre formació sobre el sistema educatiu Belga així com sobre aspectes de la seua cultura. Per portar-ho endavant les activitats desenvolupades es van centrar en treballs molt manipulatius en grup, ús de noves tecnologies i visites culturals.

De tot el que hem fet al curs podem aprofitar moltes idees per portar-les endavant tant amb l’alumnat amb diversitat funcional com per a la resta d’alumnat del centre.

Pots accedir a la presentació completa des d’aquest  enllaç:

 

Categorías

Entradas recientes